Utbildningar

Vad finns det att lära sig om jord egentligen?

Vi tycker om att dela med oss av vår erfarenhet. Därför erbjuder vi utbildningar om jord och jordbesläktade ämnen. 
Om ni har en trädgårdsförening, är landskapsarkitekt, jordtillverkare, anläggare eller kommun då är ni välkomna att kontakta oss för att få veta mer om vilka utbildningar vi kan erbjuda.

Färdigvaror

Jord som jord…eller? Varför finns det så många olika jordar? När behöver man vilken sorts jord?

Råvaror

Alla råvaror fyller olika funktioner i jorden. Vad behövs för att göra en bra jord? Hur förändras jordens egenskaper när man använder olika råvaror?

Kompostera och producera råvaror

Råvarorna är grunden till allt. Hur ska man få fram bra råvaror? Vilka steg är viktiga när man ska kompostera?

Tillverkning

Att tillverka jord kanske låter enkelt, men vänta tills vi får förklara. Vad behöver man tänka på när man tillverkar jord? Hur ska man kunna tillverka en jord utan ogräs?

Kalkyl

Allt från råvaror till försäljning, det är mycket inbegripet i en lönsam jordtillverkning. Hur ska jag kunna räkna ut vad jorden bör kosta?

Försäljning

Som jordförsäljare vill du ha kunder som kommer tillbaks för att köpa mera, inte reklamera. Hur ska man förklara för kunden vilken sorts jord de behöver? Vilka säljargument har vi för just vår jord?

Ordermottagning

Att ta emot beställningar är ett viktigt steg i en lyckad jordaffär. Vilken jordprodukt ska jag rekommendera till kunden? Vad behöver jag berätta för kunden om rotogräs?

Skötsel

En god jord är bara början. Hur kan jag lägga upp en skötselplan? Vad behöver jag speciellt tänka på vid en nyetablering?

Boka en utbildning

För att få mer information om våra utbildningar eller för att beställa en utbildning kontakta Lars Svensson.

Adress

Sweden Garden Käpplinge 15 726 91 Skultuna

Telefon

+46 703 174 028

E-post

info@swedengarden.se